Disse sidene var mest besøkt i 2017

Året 2017 er nå over, og det er på tide å se tilbake på året som er gått, og gjøre opp status.

POPULÆRESTE SIDER

IMG_1722

Takeawaymenyene er uten tvil de mest populære, med menyen til Golden House tronende med nær 5000 klikk. De fleste som er innom maiselyn for å bestille nummer 41 vet antagelig ikke at det er andre ting på siden. Men dette er en trofast gjeng. Mattis sier i kommentarfeltet at dette er sikkert tiende gang han er innom. I juni, så jeg tipper han har vært innom 30 ganger nå. Sjekk ut resten av inneholdet Mattis! Du kan lære om bonsai, klokke-uttrykk, oppskriften på god mat som sukiyaki eller høre bare bra musikk. Det er også forbrukertester som den store julebrustesten , de beste legosettene gjennom historien og test av GPS for jakt. Og masse bilder av svært personlig karakter. Jeg er uansett glad maiselyn kan gi mening til andre, selv om jeg egentlig bare postet menyen til Golden House fordi jeg enkelt skulle finne menyen når jeg hungret etter noe kinesisk.

Ellers er det åpenbart ikke bare jeg som har slitt med å finne bensinlokk åpneren i en lånt Toyota Hiace (NB den er dieseldrevet). Det er betryggende å vite at andre har de samme hverdagsproblemene som en selv. Ser forøvrig ut som problemet er størst i Bergensområdet.

VERDEN

IMG_1723

Dette var året maiselyn.no gikk globalt. Jeg blokkerte Russland i 2016, for disse besøkene var som oftest «tomme» besøk. Ellers er de fleste utenlandske besøk tilfeldige surfere som forlater siden etter ett klikk. Bortsett fra min mor som er en globetrotter og en ivrig leser (og meget aktiv i kommentarfeltet). Japanerne liker å lese om Paul Simon sin forkjærlighet for Hanshin Tigers capser. Ihvertfall 15 japanere. Skal på ingen måte påstå at maiselyn var big in Japan i 2017.

MÅNEDLIG UTVIKLING

IMG_1724

Beste måned var november, med 604 besøk. Og det ser ut til at rundt 600 er det som er etablert seg som gjennomsnittet per måned. Men med 13 317 sidevisninger kan jeg snart få inn noen annonsørkroner. Har allerede blitt kontaktet av et selskap som har en salve mot hårtap og et selskap som produserer piller for erektil dysfunksjon.

NYE OG GAMLE 

IMG_1725

Av de 7837 besøkende var det hele 2926 personer som valgte å besøke siden flere ganger. Dette er jo litt lek med tall, og mamma og Mattis kan telle for ca 2/3 av disse.

Én kommentar til «Disse sidene var mest besøkt i 2017»

  1. Nå er jeg tilbake igjen, sulten på Kina-mat, og snublet over denne oppsummeringen av 2017. Takk for en god latter ?? Skal virkelig se på resten av siden også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *