Norsk Stål sin logo

Nå har jeg brukt alt for lang tid på å forstå hva Norsk Stål sin logo skal forestille. Er det noe H-bjelker og vinkler, og andre produkter de selger, eller er det bokstaver? Er det en logo som er kombinasjon av selskaper som har fusjonert?

Én kommentar til «Norsk Stål sin logo»

  1. Dette er Logoen til det Søgne baserte Leif Hübert Stål AS, som kjøpte 50% i Norsk Stål i 2015, og senere fusjonerte selskapene. Eierskapet ble mulig fordi svenske SSAB (gjennom Tibnor AB) også er eier av RUUKI Norge, og måtte selge sin eierandel etter pålegg fra EU-kommisjonen da de fusjonerte med finske Rautaruukki. Nest største post av Norsk Stål eies av Tata Steel. Morselskapet eier Jaguar og Land Rover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *