Her selger de Kellogg’s Frosties

Det irriterende med kjedebutikkene er at de har akkurat det samme sortimentet av frokostblanding. Det er forsåvidt mye irriterende, men dette står høyt på listen. Jeg har lett etter Kellogg’s Frosties i Norge en tid nå, for det smaker gr-r-reat, og gjensynsgleden var derfor stor da jeg traff Tony på Coop obs Mega på Brueland. Jeg frekventerer ikke denne butikken siden den er rett ved siden av min favorittbutikk: Kiwi i Hoveveien, som ble kåret til årets beste butikk i 2016 https://www.maiselyn.no/2016/12/15/arets-butikk-2016-karet/

Quartet Film designet Tony The Tiger, og disse står også bak en annen av mine absolutt favoritt matvarer, og -merker: Green Giant mais. 1960-versjonen av Jolly Green Giant.

Jolly Green Giant

Art Babbitt, som var en av grunnleggerne av Quartet Films, stod også bak utviklingen av Langbein. Så du kan på mange måter si at Art var faren til både Tony the Tiger og Langbein, og derfor med rette påstå at Langbein og Tony er brødre. Dermed har vi også løst et mysterium som har plaget mange Andeby-forskere lenge: Hva er etternavnet til Langbein? Mikke sitt etternavn er Mus, Donald sitt er Dukk osv. Langbein sitt etternavn er altså Babbitt etter sin far. Langbein Babbitt (eller Goofy Babbitt på engelsk).

goofy tony the tiger brothers art babbitt quartet film disney pictures jolly green giant
To brødre

Animalium norvegiensis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *