Derfor er ikke Walking Dead mulig

Det er ikke zombiene som gjør plottet i Walking Dead en umulighet, men området det visstnok skal skje. Østkysten av USA vil være totalt ubeboelig uten menneskelig overoppsyn over en viss periode. Atomkraftverkene ville ha smelt som fyrverkeri på nyttårsaften. Ikke bokstavelig talt, for det vil jo ikke eksplodere som en atombombe. Men radioaktiviteten vil bli spredd med vindene. Europa ville heller ikke vært noe blivende sted.

Atomreaktorer i verden

I tilfelle en apokalyptisk hendelse er nært forestående ville jeg investert i en billett til Afrika, men spørs om de vil ta oss imot med åpne armer slik vi har behandlet dem opp gjennom tidene. En strøm av gummibåter med solbrente flykninger på vei til Libya. Kanskje de hadde vært kjempesnille og internert oss i leire, og om noen prøvde å komme seg ut av disse ville de bli sendt tilbake til Europa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *