Lunsj med dessert

Pappa har ikke ferie selvom det er fri fra skolen. Da er ungene alene hjemme og koser seg. Trodde de bare satt inne og så på en eller annen skjerm, men der tok jeg feil gitt! Det er spilt boccha og tennis i hagen, og det er lagd lunsj til pappa, helt uoppfordret.

Meny:
Brødskive med ost og provencefilet
Hjemmelaget juice (oppskrift her: https://www.maiselyn.no/mathjornet/slik-lager-vi-appelsinjuice/ )
Fruksalat
En liten ekstra overraskelse (12 fotballkort fra EM 2016)

IMG_9433

Til dessert var det fruktsalat. Og i en fruktsalat skal det være frukt og salat. Salaten er plukket med egne hender i hagen, frukten er plukket i syden av fremmede hender, forhåpentligvis godt betalte hender med full sykeforsikring.

IMG_9434
Fruktsalat er frukt med salat

4 kommentarer til «Lunsj med dessert»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *