Meny Golden House

Menu Golden House , Heigreveien 2, Sandnes

NB For oppdatert meny, trykk her

Dette er IKKE en offisiell side. Det er bare det at jeg aldri finner en meny hjemme, og Golden House ikke har en hjemmeside.

Telefon 51622529

menu-golden-house-1 meny golden house sandnes

meny-golden-house-2 sandnes

meny-golden-house-3 meny golden house sandnes

meny-golden-house-4-sandnes

meny-golden-house-5-sandnes

menu-golden-house-6

Golden House er den beste kinesiske take away i Sandnes, og er nok en av de beste i Norge faktisk. Jeg har ikke prøvd alle, bare veldig mange. Til tross for et noe beskjedent lokale i form av en bod i et veikryss er maten av ypperste kvalitet. Kjøttet er mørt og grønnsaken ikke vasne og overkokte.

12 kommentarer til «Meny Golden House»

    1. Hei! Det er meg en sann glede at hjemmesiden kan ha nytte for andre enn meg, og betryggende å høre at det ikke bare er jeg som soser bort menyer. Ser at det er flere som er innom, spesielt på søndag ettermiddag.

    1. Hei. Takk for tipset! Ny meny er lagt til på ny side på http://www.maiselyn.no nå. Klikk på lenken øverst på denne siden, så kommer du direkte til menyen fra 2018. Jeg bruker bare denne siden, så har ikke fått det med meg. Har ikke reagert altfor mye på de ekstra par kronene det koster nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *