Sataniske vers

Visste du at AC/DC står for Anti Christ/Devils Child? KISS står for Knights In Satans Service? W.A.S.P. er We Are Satans People (takk Thomas!). Og ikke minst at hvis du spiller Stairway to Heaven baklengs får du frem et satanisk budskap? Såkalt baklengs maskering. Dette er bevist.

Da jeg var rundt 15 år og musikk betydde noe, var Pink Floyd på tung rotasjon. Jeg hadde The Wall på vinyl og la merke til noen rare lyder på sangen Empty Spaces. Jeg dro ut strikken som drev dreieskiven og kunne spille platen baklengs. Var dette nok et satanisk budskap som var plantet for å korrumpere ungdommen? Jeg satte stiften på og begynte å svirre platen feil vei med fingrene. Og budskapet? Det var ikke så sjokkerende som forventet: Congratulations. You have just discovered the secret message. Please send your answer to Old Pink.

AC/DC betyr selvsagt vekselstrøm/likestrøm og har et elektrisk lyn i logoen for å gjøre det enda klarere. KISS sin eneste forbrytelse er at de er et rævva band, nesten like tåpelige som Roling Stones. Og riktignok kan man høre masse rart når man spiller Stairways to Heaven baklengs, men som Harald og Bård har bevist med å tekste Bollywoodsanger på norsk, kan du lure hjernen til å høre nesten hva den vil.

Men under the satanic panic på 80 og 90 tallet var det mange som skråsikre og i fullt alvor hevdet at disse tingene var faktum og bevist. Spesielt evangeliske kristne i USA. Og det er disse menneskene som snart tar over makten der borte.

Melodier kan også inneholde koder i tonene. For eksempel er den småfjollete kjenningsmelodien til QI med Stephen Fry morsekodet. Beskjeden er: www.alan0andstephenhero.com .

2 kommentarer til «Sataniske vers»

    1. At jeg kunne glemme W.A.S.P.! Da e ein skandale! Forøvrig ganske fiffig at du dro inn Matteus 7:7 på slutten. Matt 7:1 er ikke dum den heller:»Døm ikke, forat I ikke skal dømmes! for med den samme dom som I dømmer med, skal I dømmes» Den burde kanskje evangelistene lest litt oftere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *