Husmannssommer 2016

Etter en vanlig vestlanssommer kommer det som regel en periode med godvær på høsten. For at det skal være indian summer må det ha vært frost først. Så nå vet du det, og det du vet har du godt av.

Det heter uansett ikke indian summer lenger, men native american summer. I 2013 ble det forbudt i 49 stater. Alaska har ikke sommer, og de har derfor allerede forbudt ordet summer. Men de har derimot Norwegian weather, som betyr at det er et tykt skylag foran solen fra midten av juni til slutten av august. Som regel kombinert med forbigående byger og nordavind. For å kvalifisere til å bli kalt Norwegian weather må det bli knallfint vær en dag eller to etter at skolen har begynt. Google det om du ikke tror meg.

image

image

image
Godt vær er selvsagt førstesidestoff i lokalavisa
image
Rangeman viser 26,4 og er dermed den mest positive av mine måleapparater. Den viser forøvrig at bratteveien 6 er 132 meter over havet, og at solen står opp i nordvest. Mulig jeg må lese bruksanvisningen en gang til
image
Kvikksølvet kryper opp mot 26 grader
image
0.0mm regn!
image
Bratteveien 6 gjør seg best i solen.

image

image
Det står 25 grader, men var umulig å få med på bildet. Seriøst
image
Blir ikke tropenatt, men deilig kveldstemperatur. Pysjen blir Chanel nummer 5 om du skjønner hva jeg mener

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *