I’m gonna crush you! In Tiny Tennis (prøve-Cup)

Dette var et lukket arrangement for å fastsette det mest hensiktsmessige kampoppsettet og teste fasilitetene. Tribune var montert, og lyskastere ble sjekket og akseptert som adekvat lyskilde. Wienerpølse med lompe ble servert med valgfritt tilbehør som ketchup og sennep, av beste merke selvsagt: Idun.

Deltagerne var håndplukket ut fra forskjellige egenskaper de innehar.

664008CE-6F28-4BCA-BEB1-D884CD3D3BF7

Deltager 1, Benjamin. Tysker som er over gjennomsnittet interessert i vitser med dobbeltbetydning og ølbrygging. Spillestil: utholdende og seig, med lange lemmer til å nå store områder.

East German Tiny tennis champion bordtennis

Deltager 2, Marian. Oppvokst i DDR og grunnlegger av og den første vokalisten i Ramstein. Ble presset ut da han insisterte på at bandet skulle bli et Roland Kaiser tribute band. Spillestil: street. East side, iron side. Ukjent med bordtennis på annet underlag enn armert bettong.

Bortennis bordtennis garasje Tiny tennis

Deltager 3, Kim. Tok det store steget ut i verden og flyttet fra Maudland til Riska i voksen alder. Engasjerer publikum med all- og solosang. Spillestil: Toppserver og treffsikre smasher. Semipro golfer, og har derfor teknikken med roterende hofter perfeksjonert.

Im gonna crush you. in tiny tennis

Deltager 4, Andreas. Vertskap og journalist blogger influencer. Spillestil: wicked wildcard. Ligger ofte lenge under, men kommer sterkt på slutten, som i en Rocky film. Dessverre kommer sluttspurten som regel litt for sent til å vinne.

Oppsettet for turneringen ble til mens vi spilte, og vi falt ned på at alle skulle spille to kamper mot alle, og summen av vunnede sett skulle summeres opp til slutt for å avgjøre hvem som kom til finale og bronsefinale.

INNLEDENDE RUNDER

A – K A – B A – M B – M B – K K – M
Kamp 1  2-0  0-2  0-2  1-2  2-0  0-2
Kamp 2  2-0  1-2  1-2  2-1  2-1  0-2

Hjemmefavoritt Andreas måtte se seg slått av begge tyskerne, mens Kim sine lusne ett poeng lyver litt. Han hadde stigende formkurve, og spesielt kampen mot Marian var jevn, selvom stillingen endte 0-2. Turneringens beste smash ble også servert av Kim under denne kampen.

Benjamin og Marian var jevngode, men Benjamin trakk det lengste strået i finalen. Mye på grunn av sin stamina, men mest siden han har mye lenger lemmer enn sin konkurrent.

 Navn Sett vunnet
Benjamin  11
Marian  11
Andreas  6
Kim  1

BRONSEFINALE

Kim  0 4.plass
Andreas  2 Bronse

FINALE

Marian  0 Sølv
Benjamin  2 Gull

Tiny tennis norwegian champion norsk Tiny tennis league mester pingpong bordtennis garasje

Gratulerer med seieren Benjamin! Får se hvordan det går når den første offisielle Tiny Tennis Tournament går av stabelen. Da kommer talenter som Sondre, Pitlingen grendahusmester 2001 og Bjørn, vinner av Sotra-cupen 1991 og Stian, norgesmester G11, avdeling sørvestlandet 1988 og Svein Kristian, eier av eget bordtennisbord og i hardtrening, og Hay, asiat. Og mange flere.

Tiny Tennis Tournament III

Tiny Tennis Oslo Closed

Offisielle Bordtennisregler

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *